Mitt sätt att uttrycka mig

Den här bloggen innehåller inget sex. Ha gärna ditt eget.

20
apr
2010

Origo

by johanhemmingsson

I fredags (16/4) uppträdde jag på kårhuset Origo i Umeå. Medicinska kåren har under våren haft ett flertal event under namnet seriekrock som belyser frågor gällande genus- och hbtfrågor.

Jag hade specialskrivit en hel del och det mesta gick hem. Allt var dock inte tänkt att vara roligt, jag var lite politiskt seriös också. Men de var nöjda, och jag var nöjd. Även om jag glömde ett skämt som jag skulle ha dragit. Men men…

Efter mig uppträdde Moa Svan. Jag har aldrig sett henne förut, men jag blev imponerad. Hon var rolig och dessutom en väldigt trevlig person. Tyvärr hann jag inte prata med henne så mycket.

Min syster och min mor var på plats. Jag skämtade lite om min syster (hon blev inte arg) och min mor utmärkte sig såklart som vanligt. Hur? Det tar jag med mig i graven.

Sedan spelade Syster elak. Det svängde rejält.

För övrigt är jag frustrerad och förbannad över oseriösa arbetsgivare som inte ens hör av sig och säger; tack för din ansökan, men tyvärr. Vidriga ****jävlar.

Men igår var jag hemma hos en av mina chefer och skrev lite manus. Det var kul och givande. Dessutom har tennisbollen försvunnit från min grannes dörr. Något litet att glädjas över, trots allt.





Lämna ett svar